nlen
Sparkle Company

Sparkle Company

De naam van mijn praktijk staat voor het vinden van de ‘sparkle’ in onszelf. Iedereen heeft deze unieke fonkeling maar soms is deze door allerlei omstandigheden lastig te vinden. Ik geloof dat deze sparkle essentieel is voor het leiden van een betekenisvol bestaan. Daarom help ik mensen om zich hier opnieuw mee te verbinden. In mijn pipowagen vind je een veilige, ongedwongen setting om met jezelf aan de slag te gaan en te ontdekken wat jij nog meer te doen en leren hebt in je leven.

“Verandering kan alleen plaatsvinden als iemand echt zelf wilt.”

Liselore Crul

Ik geloof dat het werkt om als coach ook ervaringsdeskundige te zijn.

Deskundig doordat je weet wat het is om door de modder te gaan en daar weer uit te kruipen. Elke keer weer opnieuw. Dit maakt je als coach op minstens twee manieren sterker: ten eerste heb je je eigen rotzooi opgeruimd waardoor je op je gemak kunt zijn met iemands anders uitdagingen en ten tweede ontwikkel je compassie voor iemands omstandigheden omdat je zelf doorvoelt hebt hoe is. Dit is dus ook wat je van mij mag verwachten.

Nog wat meer over mijn coachachtergrond

In het Verenigd Koninkrijk heb ik het programma Coaching en Gedragsverandering gevolgd aan Henley Business School, University of Reading. Dit driejarige programma heeft verschillende modules (zoals een NLP-module, maar ook een Team Coaching module) waarin academische inzichten worden gecombineerd met zelfreflectie en praktische toepassingen. Daarna heb ik een uitgebreide verdieping gedaan in Systemisch Coachen (Fundamentals Part I & II en de Practitioner Course bij John Whittington’s Coaching Constellations in Londen). Sinds ik terug ben in Nederland werk ik wekelijks aan de verdere ontwikkeling van mijzelf. Dit doe ik zowel 1-op-1 als in een groep.

“Ik geloof niet in 'one size fits all': samen kijken we naar wat bij jou past.”